Joulu oli ja mäni, ja uusi vuosikin otettiin vastaan. Minulla oli tavoitteena että saisin 50 maagisen rajan käsitöissäni täyteen. Listaamisen siis aloitin tuossa heinäkuun puolella, tarkempaa aikaa en osaa sanoa. Olin jo luopunut toivosta kun vuoden viimeisenä päivänä kaksi paria lapasia oli vielä puoli tiessään ja töitä oli 48 koossa.
Kuitenkin paria päivää myöhemmin huomasin etten ollut listannutkaan hiki hatussa tehtyjä kaurapussia ja kauppakassia, joten HIP HEI, tavoite oli sittenkin suoritettu!
Listan julkaisen tod näk heti kohta, kunhan saan vain aikaiseksi.


Netin syövereistä löysin kyseisen Mushroomin ohjeen, harmi vain etten enää muista mitä kautta. Sittemmin tumppu sai peukalonkin, sekä parin myös. Kuva vain piti hät' hätää ottaa että sai kaverille ylpeillä.



Posti-Pate kantoi joulun alla kivan paketin Lankatalosta. Kyseessä oli 7 kerää Novita Jengaa eri väreissä. Missiona on tehdä kaikissa väreissä pipa-lapaset settejä itselleni.



Tässä siis toinen Lörtsä jo valmiina.



Hello Kitty-lapasiin ihastuin niin että piti tehdä oikein kaksin kappalein.
Idean lähdettä tuskin tarvitsee edes mainita tämän kummemmin. Kiitosta vain "Neulova äiti"! :)



Nyt on saanut sininen Jenga-pipo kaverikseen parin lapasia. Pikkuisen näköiset, mutta tarpeeksi isot minun käsiini. Tuntuu että kaikki kutistuu minussa kuin pyy maailmanlopun edellä. Kunpa vain itse kutistuisin mukana..


Nyt uskallan näyttää salomonin solmuiluna tehtyä Teddy-huivia, joka meni toivottuna joululahjana siskolleni.


Jouluna myös sain hirmuisen kipinän, jotta pitää saada puuvillainen kellohame. Tässä se nyt sitten on. Kävin Kuopion Eurokankaassa ja samana iltana tämä hienous sitten valmistui. En vain varmaan ikinä saa pidettyä tuotakaan. Harmi. :(


Pari sukkasia jojoba-aloe vera-öljylangasta valmistui ennen joulua. Tähän hätään en muista nyt valmistajaa enkä tarkkaa nimeä, mutta alan ammattilaiset tunnistaa kyllä hetimiten.

Uudelle vuodelle olen antanut pari tavoitetta.

-Laihdutus
    Menin lupaamaan että jopa 10kg turhaa lähtee tästä vartalosta.
    Ankara työ alkaa sitten 12.1. jolloin Viikinki lähtee armeijaan ja tahdon
    olla hengessä mukana omalla tahollani jotenkin.

-Muutto
    Kun Viikinkini sitten pääsee armeijasta on mitä todennäköisimmin
    edessä muutto Kuopioon opiskelujen perässä. Pitää kai alkaa
    totuttelemaan jossain vaiheessa avovaimo nimikkeeseen..

-Leuanveto
    Voi kun saisi nyt sen kauan toivotun yhden leuan edes vedettyä
    tangossa!! Ei se auta kuin lopettaa ruikuttaminen ja ähistävä edelleen
    naama punaisena. :S

Siinä Sawottaren suuret tavotteet. Tod näk tulen kertoilemaan näiden kuulumisia vielä ajan kuluessa. Pitäkee peukkuja että edes jossain onnistuisin!

Hyvät vuoden alkajaiset

T: Teidän iki-ihana
    Sawotar