Ensimmäinen sairaslomaton viikko on ollut suht kiireistä aikaa, vaikka töitä onkin ensimmäistä kertaa huomenna. Kävin jopa salilla pitkästä aikaa. Kaksi viikkoa oli nyt väliä, ja jaloille tuli jo kolmas, kun pidin muka väliviikkoa niillä just ennen kuin kolhaisin itseäni. Onneksi kunto nyt ei ihan kamalasti ollut vielä pahastunut. Oli ihan huippua päästä tekemään pystypenkkiä. Tuntui että hartiat tanssivat ilosta polkkaa sen jälkeen. Jalkoja pystyn tuskin harjottamaan vielä ainakaan viikkoon, niin kipeänä tuo nilkka on ollut.

Käsitöiden saralla olen ollut saikkuviikoilla ahkera. Virallisesti olen nyt tehnyt kahden viikon aikana kolmet sukat, kaulurin, kaksi saippuapussia, huivin salomonin solmuilla ja kämmekkäät. Tällä viikolla on valmistunut sitten taas pipa.
2119373.jpg
Ensimmäiset sukat olivat punaiset joulusukat, oma versio pitsisistä sydänsukista, sekä täysin oman pään tuotosta olevat vihreät jussisukat. Kaikissa sukissa käytetty tuttua ja turvallista Nallea. Jussisukkien kirjoneulekohta kiristää taas, minun tyyliini. Pitäisi harrastaa sitä taiteenlajia enemmän, jotta tulisi inhimillisen näköistä jälkeä.

2119376.jpg
Tässä taasen poseeraa Hugo-kauluri, oman pään ehdoilla tehdyt kämmekkäät, sekä omalla ohjeella tehdyt saippuapussit. Kaulurista tuli tarkoituksella hieman isompi kuin ohje sanoo, sekä siihen ilmestyi valkoinen raita, sillä pelkäsin vihreän langan loppuvan.
Kämmekkäissä sitten lukee ihan selvästi kirjaimet TS, eikös totta? Ei siis JS. Kirjaimet on tehty jälkeenpäin, joten neule on huomattavasti kauniimpaa, kuin jussisukkien hirveä rävellys. Kämmekkäät ja kauluri ovat myös Nallea, kun taas saippuapussit kalalankaa. Se on ihan hirveää virkattavaa. Ei tahdo minun sormiraukat selvitä siitä.

2119363.jpg

Ilu sattui piristämään sairaslomaani paketilla. Lanka oli aivan pakko tilata sen nimen takia. Kyseessä on Verjnuarmu. Olin jo jonkin aikaa kyttäillyt kyseistä vyyhtiä, mutta ensin hinta tuntui kovalta, mutten loppujen lopuksi voinut vastustaa nimeä. Kiitos Ilulle suunnattomasti! Tämä lanka tulee muuntumaan vielä pehmoisiksi Verjnuarmu-sukiksi Sawottarelle itselleen! ;)

2119387.jpg
Ihastuin Jämä-Ullassa näkemääni Kaaospeittoon niin paljon että piti aloittaa samalla periaatteella pikku peitto. Suurena suurena sinisen ystävänä ei valkoinen ja sininen olleet vaikeita valintoja, mutta musta mietitytti hetken. Onneksi oikeita Nalleja löytyi varastostani, ja neulominen alkoi HETI!
Nyt peitto on vaiheessa, kuten näkyy. Siitä se pikku hiljaa, kiirettä ei ole. Tämä on se "taustatyö" jota on kiva tehdä aina välillä, kun kaikki muu puuduttaa.

2119395.jpg
Vielä lopuksi tulee kuva viime Kuopion reissun tuliaisista. Langat olivat tarjouksessa Alexis-luontaistuotemyymälässä, joka on ilmaantunut Päivärannan Citymarketin yhteyteen. Aivan IHANATA! Sieltä on saatava vielä kaunis usvalamppu, johon ihastuin tuolloin, mutta nuukana ihmisenä en ostanut. Päätettiin kuitenkin hankkia se Viikingin kanssa tulevaan yhteiseen kotikoloomme. Se olisi ensimmäinen ostos kaupunkikämppään, jota ei ole vielä edes hankittu. :S
Nooh, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja puoliksi tehty on kelvannut aina ennenkin! ;)

Ensi viikon lauantaina, eli 13.12. on tiedossa meno, jonka takia olen pomppinut jo aivan hurjana innosta. Turmion Kätilöitten joulushow!! Liput on tietty ostettu jo monta viikkoa sitten, ja nyt vain yrittää kuluttaa aikaansa ja pähkäillä, mitä sitä päälleen laittaa h-hetken koittaessa. :D Oispa jo Lucian-päivän ilta!!
Koska viime vuoden joulukeikasta on enää vain hatarat muistikuvat, pistän kuvatusta tämän vuoden RockCockista, josta ei sitten ole näiden parin digikuvan lisäksi kummoisia muistikuvia ole.
2119475.jpg

2119476.jpg
Nyt siirryn tärisemään innosta muualle.
Adíos amigos..