Päästän jälleen teidät suuresta jännityksestä paljastaen lisää käsitöitä. Olen niin innoissani että jätän kaikki turhat turinat tästä alusta pois.
1962639.jpg
Oli vaikea löytää malleja näihin kuviin, joten ensin täytyi turvautua tähän rakkikoiraan. Se on selvästikkin lähdössä pitemmällekkin reissulle ET-laukun ja kaikkien tunteman Piraattipipon kera.
Laukussa on vajaa kerä Novitan kotiväkeä ja koukku 2, joten lopputulos on ilmeisesti tarkoitettu pikku leidille.
Pipoon on käytetty Nallea ja Valovilleä.

1962676.jpg
Tämä samaisista langoista kyhätty pipo on todennäköisesti lähdössä maailmalle uuden omistajan luokse piakkoin.

1962644.jpg

Myös minun piti saada kokea kuuluisa Fifi-huivin teko. Lankana Novitan Karuselli ja mallina pikku systerini.
1962660.jpg
Varmasti jokainen pitempien sukkien tekijä on kohdannut saman ongelman. Niitä on lähes mahdoton kuvata omassa jalassaan. Kyseessä on siis Södera-sukat ja lankana jälleen Kotiväki. Satiininauhat uupuvat vielä toistaiseksi..
1962667.jpg
Ja kun kerran on tehnyt yhden ET-laukun on tehtävä välttämättä toinenkin. Lankana Novitan Mambo. Sovelsin ohjetta lähes puolet pienemmäksi jottei laukusta tullut säkkiä.
1962689.jpg
Tämä pari kämmekkäitä on lähdössä myös maailmalle. Toivottavasti tulevat suojaamaan ystäväni "tassuja" kylmiltä ilmoilta jotta tästäkin edespäin saisin jytäkkää hartiahierontaa.
Malli on jälleen oma, ainoastaan kiilapeukaloon piti katsoa hieman osviittaa, sitä kun ei ole tullut opeteltua aiemmin. Lanka on tuttua ja turvallista Nallukkaa.
1962708.jpg
Jotta lankavarastooni ei olisi tullut liian suurta lovea lankesin Tokmannilla käydessäni jälleen ostamaan lisää lankoja. Näistä on tupsahtanut jo jotain, josta kerron tuonnenpana..
Jopa Savon kasvatin on pakko muistaa huoltaa hieman ulkonäköään, joten villiinnyin ostamaan (tarjouksesta) kaikkea pientä kivaa. ;)

Minuun on iskenyt aivan suunnaton vimma antaa rakastava koti pienelle harjakoiran pennulle. Valitettavasti elämäntilanne ei anna tällä hetkellä mahdollisuutta sellaiseen onneen, mutta kun aika on valmis, voin taata että rahat löytyy vaikka kivistä kiskomalla!
Siihen asti voin vain tyytyä unelmoimaan "nakuista"...
Jos jollain on omakohtaisia kokemuksia kyseisistä piskeistä, otan kaiken informaation mielelläni vastaan.