Nyt on tullut taas pitkästä aikaa kaksi tilaustyötä.

Kaveripoju kyseli, voisinko tehdä pussukan sen Carcassone-pelinappuloille. Toteutus ja ulkonäkö ovat kuulemma minun päätettävissä. Käski yllättää.

Samoin herra alokas Viikinki pyysi tekemään pussin, jonka saisi intissä sängynpäätyyn kiinni. Yläpunkassa olisi kiva, kun mm kännykkä, mp3 soitin ja sen semmoiset olisivat kädenulottuvilla. Tarkempia mittoja ja ulkonäköseikkoja on kyseltävä myöhemmin, kunhan herra palailee kasarmille.
Huomenna näet suuntaavat metsään neljäksi päiväksi. Siellä se minun sankari puhaltaa mänemään. Olen niin ylpeä! <3


Myös oman opiskeluluukun hommaus lähenee päivä päivältä. Voisi tehdä kaikkea kivaa sinne. Omassa mielessä on pyörinyt esim patalaput, pannunaluset ja pöytätabletit sekä tietty tuo meneillään oleva "kaaospeitto", joka on saanut uuden nimen: lohtupeitto.
Sitä nimittäin tulee neulottua aina kun kaipailee oman Viikinkinsä kainaloon. Neuloessa kuuluu ajatella sitä, miten sitten armeijan jälkeen peitto on valmis ja kääriydytään yhdessä siihen kuumat kaakaomukit käsissä.

Jos jollakin on lisää käsityöideoita uutta kotia mielessäpitäen, pitää ehdottomasti informoida minua! Kaipaan lisää tekemistä!

Koska tällä kertaa Sawotar on hempeällä tuulella, laitetaan lopuksi
pikkuinen pätkä minun ja Viikingin yhteisestä kappaleesta. Tämä nostattaa aina lämpimän tunteen massunpohjaan. :)

Korpiklaani - Kirki

"
Naikkoseni, verevämi
Eukkoni miun valittuin'.
Lie'on lämmön sulattavi,
Lemmen, kiihkon liekuttavi,
Kuuma on yöhyt, kesä lämmin,
Kirki kuumempi sitäki,
Nouse liekki riehumahan!
Kohoa kirki kiimalle!"

Ihanata! <3

Lempeä, lämpöä ja hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille!
:)